Proeven

Genieten

Delen

​Meet the Pieman Family!

Wij zijn Tara Brink en Hindrik Boonstra, de trotse eigenaren van Pieman Bakery. Komende uit een echte ondernemersfamilie met een passie voor Food weten wij als geen ander hoe je de lekkerste homemade Pies kunt bakken.

In onze moderne bakkerij in Hoorn bereiden we onze Pies dagelijks op ambachtelijke wijze volgens ons familierecept. Alle heerlijke smaakcombinaties (de vullingen van de Pies) zijn met liefde door onszelf ontwikkeld en geïnspireerd door mooie reizen die wij rond de wereld hebben gemaakt. Uiteraard maken we alleen gebruik van pure, verse ingrediënten. En dat proef je!

Meet het Pieman Team

Waar we begonnen met het verkopen van onze Pies op een aantal weekmarkten, zijn onze Pies inmiddels door heel het land te vinden. Niet alleen op markten, maar ook op evenementen, festivals en in de horeca. En heb je geen zin om de deur uit te gaan? No worries, dan bestel je onze heerlijke Pies gewoon in onze webshop.

Wist je trouwens dat we ook een XL Pie in ons assortiment hebben? Heerlijk om van te smullen met een gezelschap. Ook zijn al onze Pies verkrijgbaar in klein formaat als Party Pie, super handig voor bij de borrel, high tea of op een feestje. En heb je zin in iets zoets, probeer dan onze heerlijke huisgemaakte brownies eens.

Al trek gekregen? Kom gerust eens langs op één van onze verkooppunten of bestel je Pie meteen online. Heb je vragen of wil je Pies reserveren dan kun je ons altijd even bellen of mailen.

See you soon?