Ambachtelijk bereide English Pies

met een werelds tintje

PARTY PIES

De Party Pie houdt wel van een feestje en is dan ook de gezelligste Pie in ons assortiment. Heb jij iets te vieren, ga je knus tafelen met je lief of als lekker hapje bij een familie-avond tijdens een gezellig spel?. De Party Pie maakt jouw avond, of middag natuurlijk, nog gezelliger!

Aanbieding!

Party Pies, 10 stuks

10.00

Totaal 10 heerlijke hapjes voor bij de borrel of een feestje. Ook super lekker om als tapas of High Wine te reserveren. Verkrijgbaar in alle smaken! Je kunt via het keuzemenu kiezen voor een mix van alle smaken of alleen vegetarisch! Welke optie kies jij?

Wissen
Aanbieding!

Party Pies, 24 stuks

24.00

De Party Pie, het meest gezellige hapje van Pieman Bakery. Totaal 24 heerlijke hapjes voor bij de borrel of een feestje. Verkrijgbaar in alle smaken! Je kunt via het keuzemenu kiezen voor een mix van alle smaken of alleen vegetarisch! Welke optie kies jij?

Wissen
Aanbieding!

WIST JE DAT..

Wist je dat de Party Pie toch echt wel de meest gezellige Pie is in ons assortiment. De Party Pie komt op de meest gezellige feestjes waar de meest gekke verhalen worden vertelt en waar de mensen lachen. Je kunt al feest hebben met 2 personen en als Corona het weer toelaat kun je weer genieten van grotere feestjes. De Party Pie zorgt voor goed gesprekstof over bijvoorbeeld vakantieverhalen of andere leuke onderwerpen. De smaken zijn namelijk samengesteld naar aanleiding van de belevenissen van Hindrik en Tara tijdens hun uiteenlopende reizen.

Wat zijn jouw vakantie verhalen?

BEWAREN & BEREIDEN

Bewaren

De English Pies kun je maximaal 6 maanden bij diepgevroren bake off + afgebakken product bewaren en 3 dagen bij gekoeld of ontdooit product.  Na Ontdooiing niet opnieuw invriezen en maximaal 3 dagen houdbaar bij maximaal 7°C.

Bereiden

Verwarm de oven op 180°C en verwarm de reguliere Pie in 35 minuten (bevroren) of 20 minuten (koelvers). De XL Pie in 75 minuten (bevroren) of 45 minuten (koelvers). De Party Pie in 15 minuten (bevroren) of 10 minuten (koelvers).

ANDEREN BEKEKEN OOK

DutchEnglish
X