Proeven

Genieten

Delen

​Een PieMan Hartige Pie; een verrijking voor uw menukaart

Het Concept

Speciaal voor u als Horecabedrijf heeft PieMan een zeer smaakvolle English Pie ontwikkeld met een ambachtelijke uitstraling. De vulling bestaat uit zorgvuldig gekozen smaakcombinaties van pure én verse ingrediënten. Daaromheen een jasje van krokant gebakken bladerdeeg bereid met echte roomboter.

De Pie, die te verkrijgen is in diverse smaken, is een verrijking voor uw menukaart. De ambachtelijk gemaakte Pie serveert u in circa 20 minuten aan uw gasten. Een Pie met chutney bij de borrel, een Pie met soep of salade als lunch of een complete maaltijd met een Pie van Pieman in de hoofdrol

 

Het productieproces

In de moderne bakkerij bereidt PieMan de Pies op ambachtelijke wijze. Hier wordt het deeg uitgesneden en geperst waarna de bakjes worden gevuld met een ruime hoeveelheid vulling.
Vervolgens worden ze afgedekt en afgewerkt met het enige echte PieMan zegel.

Vervolgens worden de Pies met een blast chiller zeer snel teruggekoeld tot de gewenste temperatuur en direct ingevroren. Dit proces zorgt ervoor dat PieMan altijd vers kan aanleveren en dat de Pies langer houdbaar zijn. Op deze manier kunt u uw klanten een heerlijk vers en ambachtelijk product voorschotelen.