Ambachtelijk bereide English Pies

met een werelds tintje

HORECA

Speciaal voor jou als Horecabedrijf heeft Pieman Bakery een zeer smaakvolle English Pie ontwikkeld met een ambachtelijke uitstraling. De vulling bestaat uit zorgvuldig gekozen smaakcombinaties van pure én verse ingrediënten. Daaromheen een jasje van krokant gebakken bladerdeeg .

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Tara Brink en Hindrik Boonstra, de trotse eigenaren van Pieman Bakery. Komende uit een echte ondernemersfamilie met een passie voor Food weten wij als geen ander hoe je de lekkerste ambachtelijke Pies kunt bakken.

In onze moderne bakkerij in Hoorn bereiden we onze Pies dagelijks op ambachtelijke wijze volgens ons familierecept. Alle heerlijke recepten zijn met liefde door onszelf ontwikkeld en geïnspireerd door mooie reizen die wij rond de wereld hebben gemaakt. Uiteraard maken we alleen gebruik van pure en verse ingrediënten. En dat proef je!

BEWAREN & BEREIDEN

Bewaren

De English Pies kun je maximaal 6 maanden bij diepgevroren bake off + afgebakken product bewaren en 3 dagen bij gekoeld of ontdooit product.  Na Ontdooiing niet opnieuw invriezen en maximaal 3 dagen houdbaar bij maximaal 7°C.

Bereiden

Verwarm de oven op 180°C en verwarm de reguliere Pie in 35 minuten (bevroren) of 20 minuten (koelvers). De XL Pie in 75 minuten (bevroren) of 45 minuten (koelvers). De Party Pie in 15 minuten (bevroren) of 10 minuten (koelvers).

OFFERTE AANVRAGEN

Heb je speciale wensen en wil je een duidelijk overzicht van onze producten en inkoopprijzen aanvragen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het formulier. Wij nemen jouw aanvraag direct in behandeling en komen zo snel mogelijk met een mooi voorstel. Je kunt uiteraard ook direct bellen of mailen.

sfeerimpressie producten

DutchEnglish
X