Proeven

Genieten

Delen

Maak kennis met onze ambachtelijk bereide Hartige Pies met een werelds tintje, altijd vers bij u thuis bezorgd

Onze Hartige Pies

Wist je dat de korst van een Pie oorspronkelijk was bedoeld om weg te gooien?! De Pie is namelijk oorspronkelijk bedacht om de inhoud vers te houden. De harde en taaie korst was eigenlijk een soort wegwerpbakje (in de tijd dat plastic nog niet bestond) en helemaal niet lekker.

Van dat recept is gelukkig niets meer over. Hoe meer aandacht voor de korst, hoe beter de Pie! Onze Pieman hartige Pies zijn dan ook omhuld met kwaliteitsbladerdeeg. Heerlijk smaakvol en krokant. Geen lopende bandwerk, maar pure ambacht en passie.

Over ons

Wij zijn Tara Brink en Hindrik Boonstra, de trotse eigenaren van Pieman Bakery. Komende uit een echte ondernemersfamilie met een passie voor Food weten wij als geen ander hoe je de lekkerste homemade Pies kunt bakken.

In onze moderne bakkerij in Hoorn bereiden we onze Pies dagelijks op ambachtelijke wijze volgens ons familierecept. Alle heerlijke smaakcombinaties (de vullingen van de Pies) zijn met liefde door onszelf ontwikkeld en geïnspireerd door mooie reizen die wij rond de wereld hebben gemaakt. Uiteraard maken we alleen gebruik van pure, verse ingrediënten. En dat proef je!