Ambachtelijk bereide English Pies

met een werelds tintje

GEZOCHT!

ENTHOUSIASTE FRANCHISENEMER

Pieman Bakery werkt al jaren met enthousiaste franchisenemers die actief zijn in voornamelijk Noord Holland. Door de toenemende aanvraag in onze webshop uit het Oosten en Zuiden willen we graag uitbreiden. Ook in het hoge Noorden zijn er nog mooie kansen voor jou als Franchisenemer.

Heb jij interesse in het ondernemen waarbij je een goed en vers bereid product op de markt zet? Werkt met blije en terugkerende klanten? Lees dan snel verder en kijk wat voor mogelijkheden er zijn om je aan te sluiten bij het Pieman Team!

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Tara Brink en Hindrik Boonstra, de trotse eigenaren van Pieman Bakery. Komende uit een echte ondernemers-familie met een passie voor Food weten wij als geen ander hoe je de lekkerste homemade Pies kunt bakken.

In onze moderne bakkerij in Hoorn bereiden we onze Pies dagelijks op ambachtelijke wijze volgens ons familierecept. Alle heerlijke smaakcombinaties (de vullingen van de Pies) zijn met liefde door onszelf ontwikkeld en geïnspireerd door mooie reizen die wij rond de wereld hebben gemaakt. Uiteraard maken we alleen gebruik van pure, verse ingrediënten. En dat proef je!

Waar we begonnen met het verkopen van onze Pies op een aantal weekmarkten, zijn onze Pies inmiddels door heel het land te vinden. Niet alleen op markten, maar ook op evenementen, festivals en in de horeca. En heb je geen zin om de deur uit te gaan? No worries, dan bestel je onze heerlijke Pies gewoon in onze webshop.

Wist je trouwens dat we ook een XL Pie in ons assortiment hebben? Heerlijk om van te smullen met een gezelschap. Ook zijn al onze Pies verkrijgbaar in klein formaat als Party Pie, super handig voor bij de borrel, high tea of op een feestje. En heb je zin in iets zoets, probeer dan onze heerlijke huisgemaakte brownies eens.

Al trek gekregen? Kom gerust eens langs op één van onze verkooppunten of bestel je Pie meteen online. Heb je vragen of wil je Pies reserveren dan kun je ons altijd even bellen of mailen.

See you soon?

DE PIE MET EEN WERELDS TINTJE…

Onze Hartige Pie heeft veel weg van de bekende English Pie, maar is toch net even anders. Wij houden van reizen en de culinaire verrassingen die wereldwijd te ontdekken zijn. Onze favoriete wereldse gerechten verwerken wij in onze Pies. Zo vind je bij ons de African Boboti Pie, de Thai Chicken Pie en de Mexican Jalopeno Pie. English Pies met een werelds tintje dus. 
Ons assortiment bestaat momenteel uit 13 verschillende soorten huisgemaakte hartige Pies, waarvan vier vegetarische, twee vegan en drie XL varianten. Keus genoeg voor elk dus!
Alle Pies zijn verkrijgbaar in een standaard formaat geschikt voor de lunch of avondmaal en in een klein formaat (Party Pie), heerlijk bij de borrel, high tea of high wine. De Pies bak je af in zo’n 20 minuten, dus binnen no-time tover je een heerlijke maaltijd op tafel!

WIST JE DAT…

… de korst van een Pie oorspronkelijk was bedoeld om weg te gooien?! De Pie is namelijk oorspronkelijk bedacht om de inhoud vers te houden. De harde en taaie korst was eigenlijk een soort wegwerpbakje (in de tijd dat plastic nog niet bestond) en helemaal niet lekker.
Van dat recept is gelukkig niets meer over. Hoe meer aandacht voor de korst, hoe beter de Pie! Onze Pieman hartige Pies zijn dan ook omhuld met kwaliteitsbladerdeeg. Heerlijk smaakvol en krokant. Geen lopende bandwerk, maar pure ambacht en passie.

VOORDELEN FRANCHISENEMER

LAGE INSTAPKOSTEN
GOEDE MARGE
KRACHTIGE ONDERSTEUNING
eigen tijd bepalen
deeltijd ook mogelijk
on- en offline promotie-materiaal

FRANCHISENEMER AAN HET WOORD..

CARLA & DOCHTER LOTTE

MARKT IJBURG AMSTERDAM

“Omdat de Pies niet te versmaden zijn, hebben we altijd tevreden klanten die regelmatig terugkomen. Zo bouw je een band met je klanten. Het is fijn een vers en eerlijk product te verkopen waar je zelf volledig achter kunt staan. De samenwerking met de Pieman Bakery verloopt zeer soepel en onder prettige voorwaarden!”

JACCO,

MARKT LEEUWARDEN EN ALKMAAR

“…vrijheid, contact met klanten en alle ruimte om zelf te ondernemen binnen de Pieman Bakery formule zijn de begrippen die het wat mij betreft bijzonder leuk maken om Pieman Franchiser te zijn.

Via de Pieman producten een goed gevoel overbrengen naar de klanten werkt verslavend en maakt dat de klanten terugkomen. Uitdaging is te snappen waar de klanten naar op zoek zijn. Daarin kunnen vorozien maakt iedere marktdag een bijzondere leuke dag! “

BEGELEIDING & ONDERSTEUNING

Met passende begeleiding en ondersteuning start jij gemakkelijk jouw eigen onderneming en daar helpen wij je graag bij. Pieman Bakery is op de hoogte van de goed lopende week- en dagmarkten in Nederland maar ook hebben wij veel ervaring met foodevents. Wij delen graag onze ervaringen voor het realiseren van een succesvolle reis als franchisenemer.

Met ruim 20 jaar ervaring weten wij hoe je het beste de producten verkoopt. We begeleiden je niet alleen maar ondersteunen je ook met al het marketing materiaal wat wij reeds voor je klaar hebben staan.

Ook is de inrichting van een kraam of foodtruck volledig uitgedacht. Net als onze producten is de kwaliteit ook belangrijk in onze uitstraling. Omdat kwaliteit nou eenmaal verkoopt!

Door een vermelding op onze zeer goed bezochte websitepagina “verkooppunten” publiceren wij een vermelding van jouw staplaats en kunnen jouw eigen klanten contact met je opnemen voor vragen.  Ook delen wij regelmatig op sociale media informatie over de markten.

YES! I DO

Ben je al overtuigd en heb je dat gevoel van “Yes, I Do!”? Aarzel dan niet en neem vandaag nog de eerste stap! Vul het formulier in en wij helpen je graag met het beantwoorden van vragen en nemen samen de volgende stappen naar een succesvolle franchise-onderneming. Hoe gááf is dat!

DutchEnglish
X